Märkligt och kulglass :-)

Fredag eftermiddag.. Rebeccas rullstol är lagad o har nytt bälte. :-) Åker till Maxi o handlar mat o allt är som vanligt , i bilen på väg hem blir hon blek o Håkan tyckte färgen på läpparna var blårosa..vit på nagenbädden.men som vanligt så vänder det på 10-15 minuter o nu är hon ok igen. Å jag åker inte upp igen till sjukhuset o känner mig dum.. Rebecca fick för övrigt ett väldigt fint Hello Kitty plåster på sin arm när vi tagit prover på akuten. Men skrutt så hennes arm såg ut sen efteråt! liksom bubbligt/veckigt o en lite blåsa.. nä det får bli något snällare plåster nästa gång. 

Annars så är vi väldigt glada åt att det nu är 3 veckor (på Tisdag) sen Rebecca började med mjölkprodukter o det fungerar sååå bra! Gissa om Beccis är glad att kunna äta vanlig kulglass som hon säger..



Skall ta kort på nya rullen o lägga ut snart.. Rebecca  har fått en mycket bättre dyna att sitta på också, den är toppen!!

Kram mamman <3

Kommentarer
Postat av: mh

Roligt att det går bra med mjölkprodukterna för glass är ju otroligt gott också. Det gäller att hitta det positiva för du o Rebecca.

2010-05-01 @ 16:25:58
Postat av: mh

Hur mår ni egentligen?

2010-05-09 @ 16:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0