En vecka sen flytten....

Så har det gått en vecka sedan nycklarna låg i vår hand o vi klev in i den nya lägenheten.
Det är en mkt trött mamma som sitter framför skärmen o skriver o det känns som om man aldrig får packat upp klart.Men men det står en karton i köket o en i sovrummet o det är vad som är kvar.Sen återstår at iåka till Ikea o storhandla så det går att organisera allt ordentligt.Hyllo,garderober mattor o gardiner. Behöver köpa lite nytt till Beccis o brorsan rum så det blir bra funktion där. 
Rebecca har mkt o ofta ont nu... blir mycket lek i golvnivå. Äter dåligt tär på humöret. Sen har flytten varit jobbig för lillan då hon har behov av att ha mamma nära mest hela tiden.

Fick ett brev på posten idag , Rebeccas provsvar.Lågt antal vita blodkroppar.. måste upp o ta nya prover så fort som möjligt vilket borde bli imorgon bitti när de har provtagning kl 08 på UV sjukhus för barnreumatikerna. Ytterligare ett krig att ta sig igenom.

Undra vad jag kan muta med denna gången...?!


I Lördags stod vi på barnloppis o sålde lite saker... fick köpt en ny cykel till Beccis o fick sålt hennes för samma summa..:-) Tänk vilken lycka att ha lärt sig cykla utan stödhjul.. o det är lättare att cykla än att gå.

Nya cykeln


24 Augusti tidig morgon på NÄL

Åhh hon är så duktig mamma lilla grodunge..<3
allt gick så bra..visst var det tårar vid provtagningen men ingen panik.Äntligen är det gjort...Sprang på Beccis doktor o vi bestämmde att jag skulle ringa o boka in telefontid så vi får pratas vid.Rebecca svarar inte på metotrexatet så jag vet inte vad vi skall göra.. det som är kämpigas är knäna o fötterna o Beccis drar sig för att gå ut o leka ofta nu. Skorna är jättefina som hon fick o vi har även fått beställrt ett par gympaskor att ha i höst o ett par vinterkängor. Skönt o ha det gjort.
Kl:15:00 idag får vi nycklarna till nya bostaden.Skall åka o hämta ny säng till Becis senare ikväll.Flyttar helt imorgon.
Så nu är det full rulle.

Kram på er alla!

Lite foton från vår förmiddag:














Uppdatering ärt på G.... snart.......

Har lite dåligt med tid att koncentrera mig o sätta mig i lugn o ro att skriva men det kommer.Rebecca började dagis för 2 veckor sedan o det är inte roliga e.m o kvällar vi har..Imorgonbitti skall vi till NÄL för att hämta hennes nya sandalerSkall se om vi kan få löst en provtagning också för nu har de börjat efterlysa prover.. gör mig redo för strid.Flyttlasset börjar gå imorgon så när det värsta/mesta är iordning så skall det bli det här också.. Kram på er alla!



RSS 2.0