Rebecca skall få bada med de andra barnen....

Vi är så glada! Har precis besvarat ett mail från barnhab på Rosenhäll. Vi får vara med i deras bassängträning.. Det innebär att vi får träning ihop med andra barn..Sååå glad för Rebeccas skull.

Matintaget är under all kritik.. vad skall jag göra?? Kan ju inte tvångsmata henne..



Så var vi där igen...

Så var den bra perioden över.. Beccis har mer ont,äter inte o orkar inte..

Har försökt få tag på Maj på barnhab men hon svarade inte så jag pratade på svararen..

En bra period:-)

Så har det varit ett snöigt sportlov Beccis har varit ute o åkt pulka m syskonen o lekt i snön.Hon älskar snön men tycker att nu kan våren komma.Vi har haft en riktigt lugn vecka hemma o mest myst så Beccis har tagit det lungt o varit hyffsad i lederna.Idag har vi varit i bassängen så nu sitter lilan o målar en stund.
I morgon skall vi till dietisten o Torsdag är det provtagning.Som det verkar nu så skall det nog gå bra med dagis denna veckan.Sönt för jag behöver lite lugn tid själv.

Så en bra period med andra ord

Kram mamman!

Onsdagen..

Igår vaknade Beccis med jätte ont i alla leder o det tog lång tid att komma upp även efter Alvedon. Vi var hos sjukgymnasten..Beccis hade svårt att koncentrera sig när jag var med så jag gick ut en stund o då hade det gått mkt bättre.
Fötterna är ju inte riktigt ok.Hon går bättre med skor än utan så L tyckte vi skulle kolla upp remissen till ortopedteknik bara gällde inlägg för hon hade lite funderingar på skor gjorda för Beccis.Så det skall jag göra idag..när jag får en stund över.
Vi har fått mer övningar att göra hemma.Benmusklerna är ju inte så bra.. och hon öersträcker knäleden så nu skall vi gå som en prinsessa .. förhoppningsvis blir benstyrkan lite bättre av bassängen också. Har svårt att få henne anv sina handledskydd.. hon tycker mest de är i vägen.Ewa från HMC var ju här igår o grejjade lite m rullen så hon försökte prata med Beccis om varför hon skall ha dem men det hjälpte inte mkt..

Chipp o Hej!

Irriterande..

Jag skall berätta något märkligt.
Jag bor i Uddevalla o vet inte om det är så här överallt.
Här finns barnhabiliteringen alldeles i närheten i samma hus ligger "vuxen" sjukgymnastiken.Rebecca får inte gå på barn.. för de tar inte emot barnreumatiker.
Visst är det konstigt!? När vi hade  varit i bassängen häromdagen så kommer det föräldrar efter oss med sina barn..Rebecca blir så glad när hon ser en pojk i hennes ålder som har likadan rullstol..så trist att hon inte kan få gå på detta ihop m andra barn utan skall ha bassängtid samtidigt som pensionärerna.Hon behöver se att hon inte är ensam.
Funderar på hur jag skall hitta andra föräldrar i närheten att umgås med när vi är hemma.Rebecca får så tråkigt o dagis orkar hon inte så mkt längre.Hon äter dålig o det ihop med kronisk värk sätter sig på humöret o gå o handla med henne kan vara pest för alla bara glor när hon skriker.. du som är så stor..

Dr har ringt nu...

Så har Beccis Dr Britta ringt. Hon bad om ursäkt att hon skulle ringt för längesedan men att det inte blivit av..men men bättre sent än aldrig.
tyvärr så blev ju inte effekten som vi hade hoppats på av kortisoninjektionerna så nu sätter de in cellgifter i hopp om att det skall bli bättre för Rebecca.Remiss skickas till ortopedtek ang hennes fötter som inte riktigt går som de skall .Kanske kan inlägg hjälpa till?! Förövrigt så har Beccis en kämpig dag.. en fot som jobbar sig o sen vill hon måla men händerna värker.
Skall bli skönt att hämta handortoserna i morgon för lillan skull.                    

Handtaget vi har till Rebeccas Panthera nu är lite svårt att köra med för det är så smalt emellan handtagen:
 

På Onsdag kommer Ewa från hjälpmedelcentralen hit o har med sig ett nytt handtag hon beställt så det blir som att köra en sulky..alltså mycket lättare för mig:-)


Kram så länge

Hemma idag...

Blir ingen bassäng idag.. skulle vara där om en timma men det är typ 10- o lillan är hostig så Nej! vi blir hemma idag..tror inte änns jag skulle komma ner för backen till bussen med all is som är.

Fredag = lugn o ro...

Det har varit så mycket denna vecka att jag inte orkat sätta mig här o skriva,har faktiskt somnat ihop m Beccis på kvällen.riktigt mysigt!
Som ni läst tidigare så missade vi tiden i Måndags på sjukgymnastiken men fick en ny redan på Onsdag morgon. Vi var i bassängen ihop m Rebeccas sjukgymnast Linnéa.Hon är kanon m Rebecca o Rebecca kämpar på.. efter 25 min var hon helt färdig i benen o koncentrationsförmågan at kunna göra avslappning var väl inte riktigt med.Men vi tog en go dusch o sen en fika i cafét.Bussen hem o sen var det mys resten av dagen för Rebeccas del.Hon satt o tittade på film o jag städade.
På kvällen kom snön o Beccis var ute o busade m storasyskonen o hundarna..
På Torsdagen var det dags för dagis igen.Fråga mig inte varför men vi testade om det gick utan rullen o dagen hade nog fungerat hyffsat.Desvärre blev kvällen kämpig med mycket värk o idag när Beccis vaknade har hon svårt att gå o vä knä svullet o rött. Rött märke i nacken o värk. Fingrar likaså. Nu har vi lindat knät o Beccis sitter vetekudde bakom nacken o kudde under knäna o äter frukost i soffan.
Hoppas läkare ringer idag..hon skulle hört av sig för en vecka m provsvar o vidare info ang start m Metotrexatet. Men men .. vi tar det lungt i helgen o på Måndag är det bassängen som gäller.Tisdag: Arbetsterapin o hämta handortoiserna. Onsdag sjukgymnastik m Linnéa i träningsalen. Japp! så här ser varadagen ut nu...

Ha det gott! Kram Helene!

Idag var det dags för varmbassäng för Beccis.. Men!!

Grrrr!!!! blir så sur på mig själv..
Har packat på lillan allt. går ut o inser att det är på tok för kallt att promenera till sjukgymnastiken.
Vi
skulle dit på varmbassängs sjukgymnastik, tar bussen.
Väl framme när vi tagit av alla utekläder så får vi reda på att vi skulle varit där 09 o inte 10.. bara att packa på arg tjej o sig själv.Tappade helt lusten att promenera så vi tog bussen hem o här är vi nu..

Surt sa räven!

RSS 2.0