Syskonmys..


Rebecca myser med storasyster Amanda.






Beccis plockar blommor....




Våren är här...

Så var de nya hjulen till rullen beställda och på väg. Får ny ekerskydd också.. så det blir lite vårpiffning o den blir fin.
Hjulen som kommer har ett maxgrepp ergo.. som gör det lättare med händer som inte är så starka o ofta gör ont.
Sissta dagarna har varit kämpiga så dett är gott att dagis är stängt imorgon. Hon har haft jätteont i knäna o svårt att böja i knäleden.Fötterna : värk o så trampar hon snett hela tiden. Beklagar sig i sömnen över att det gör Dock har dagen idag varit så mkt bättre än bara de närmaste dagarna bakåt.

Så nu är mammas stumpa ute o leker och har roligt med M o A i solen på gården. Så härligt att se!!!
Tror vi är inne på v 4 eller nått sånt med Metotrexatet. VAR är effekten?? Det är vår o varmt! jag vill att hon skall vara värkfri nu.. det var ju våren/sommaren jag såg fram emot.. det var då jag trodde förbättringen skulle komma.
Storasyster Am fick kortisoninjektioner (18st) för ca 3 veckor sedan.Stor förbättring!! :-) :-)
Storasyster An skall in den 19 o få sina .  Z har ont i knäna imellanåt.. denna veckan var det blödning i stortån o ont i höfterna ibland. Ber o hoppas att det bara är tillfälligt.... 



Ekerskydden


Beccis kämpar på.

Beccis kämpar på.. är oftas glad. Skrattar o är på gott humör.
Vi lyckas väl oftast att få henne o anv handortoserna när det är jobbiga saker att göra som att klättra i klätterställningar eller hänga i händernao dingla med benen.
Var på lantgården i Fredags o lekte o hade fika med oss.Riktigt mysigt:-) Rebecca lyckades dock trampa snett med ena foten o är lite haltandes fortfarande.Skall ringa o höra om vi kan få remiss för sandaler som stabiliserar fotleden.
Ätande är väl inte så bra men en positiv sak är att Beccis slutat med nattblöjjan.:-)


RSS 2.0