Tider går så fort...

Japp så var det dags för uppdatering.. Rebecca har börjat gå längre dagar på dagis igen o det fungerar bra:-)
Hon har fått sina inlägg o använder dem utan protester.Det är därimot svårt att få henne o anv handortoserna. Hon böjjer skenorna som hon själv tycker så de ser ut som ormar..skall väg till arbetsterapeuten 31/3 o göra inställningar på dem så beställer de plastskenor som hon inte själv kan ändra.Kanon! Sen om hon tänker använda dem är en annan 5:a.
De sämre perioderna känns som om de inte är lika kämpiga o deff inte lika långa längre som innan kortisonet så medicinerna o bassängträningen gör nytta. Kanon!
Magen för Rebecca del är det väl sisådär med.. hon äter ju inte direkt bra.. har ont i magen varje dag.Äter Omeprazolen. Hon  dricker sin näring.Vilket är tur det.När vi var hos läkare stod vågen på plus iallafall o det var ju faktiskt kanon!
Vi har fått ett extra näring/kaloritillskott men det är så här att unga damen är ett överaktivt barn , så gissa vem som levde rövare här hemma när hon fick pulvret?? känner mig inte så sugen på att ge henne det faktiskt.. efter den rushen hon körde så var ju benen inte så bra.Hon kunde ju liksom inte hushålla med energin så att säga. Nåväl..

Läget känns helt ok o hanterbart som det är nu. :-)




Så en lite extra info.. helt ointressant igt..

Jag själv tog beslutet att sälja vår stora hund.Trist beslut men tiden o orken att motionera o aktivera en brukshund finns inte sen Rebecca blev sjuk.Visst vi är många här hemma men det räcker inte , tyckte så synd om vovven som låg här o var uttråkad.I Fredags flyttade hon till en familj ute i skogen.Där hon kan springa fritt hela dagarna o fick en fin pojkvän på 3 år att busa med.Så jag känner att beslutet var rätt.

Kram mamman!

Hyffsat lungt nu...

Här har magsjukan vandrat runt hos vissa i familjen o det har varit en del sjukhus besök(inget akut) m Beccis som vanligt.Har lämnat över lite av dessa saker till pappan så jag inte behöver springa på allt.Så det har varit ortoped teknik med gipsavtryck o käkspeciallisten o imorogn är det återbesök på ortopedtek ang inläggen.

Vi
har varit två gånger på bassängträning med de andra barnen o Rebecca tycker det är jätte roligt.Så Onsdagar har blivit "våran"  dag vi badar fikar o myser hela dagen.. Idag har jag själv trillat på isen o skadat axeln vilket var väldigt olägligt för det blir svårt att hjälpa Beccis när bara vänsterarmen går att anv.Nåt som heter rotationskuff är skadad.Idag skall Rebecca köra igång med Metotrexatet igen..har blivit uppehåll pga av magsjukan.

Kram Helene!


Ny vecka ny Måndag..

Rebecca som tycker om att sova länge var lagom road när jag väckte henne 06,30 för att göra sig iordning för tur till Uddevalla sjukhus o ortopedteknik. Nu är iallafall avtrycken gjorda o fötterna bedömdes bättre än vi trodde vilket gjorde oss glada.Så inlägg o sen räcker det med vanliga gymnastikskor:-) Skall tillbaka 13/3.

Så här kommer lite bilder från dagens besök:


      

Förövrigt så vräker snön ner i Uddevalla.. Hmm jag som just började få vårkänslor..

Ha det bäst!
Kram mamman.

RSS 2.0