Vart tog sommaren vägen??

Så var det Onsdag igen o 1½ vecka kvar på århundradets tristaste sommarlovs väder . En enda dag har vi packat fikakorgen för att bege oss till stranden sen semestern började.Så svalt har vädret varit. Visst det har varit fina dagar emellanåt men ingen sommarvärme som man vill bada i  sen dagis slutade o semestern började.Nästa vecka åker vi iväg till Ammenäs några dagar m vår församling.Det ligger jättefint så vi hoppas sommaren kommer dit o att vi får några härliga dagar innan måndagen 10/8 när dagis o jobb väntar.

Igår tog vi en promenad ner till stan... visade Rebecca igen vilken dörr vi skall gå in i när vi flyttat o vilket fönster som blir hennes...bra om hon lär sig. Det blev inköp av nya sandleksaker,biblioteket o mathandling.Sen tog vi bussen hem.Beccis tycker det är kul att åka buss. När vi kom hem så låg lillan o vila o tittade på tv ett tag.Senare på eftermiddagen gick hon ut o lekte med Aurora en tjej som är likagammal.
Beklagade sig lite över höften.

Beccis vaknade vid 01.30 o kom ner till oss.. somnade o vaknade timmen senare o var ledsen.Ont i knäna o fotlederna.Pappa hämta alvedon o efter ett tag somnar lillan igen.Idag regnar det o jag har tvättstugan så det blir innemys...  stoppa lillan i ett varmt gott bad o pyssla lite mellan maskinerna.

Längtar tills flytten är gjord ,  pepparkaksbak...kladdkaka med gott té.. Mmmmmm...
Skall det vara höst som det ju är, kan det likagärna bli jul..:-)

Tack Liseberg !!



Det har väl vänt men inte åt det hållet vi vill....
Men men så är det... känns som höst ute o det märks på alla med JIA här hemma.Är inne på v 3 nu med Metotrexatet så det tar väl ytterligare 6veckor innan vi märker effekt. Igår var Rebecca så ledsen o bara hade ont o var ur humör o balans.Vi var iväg på ortopedtek på morgonen o fick beställt sandaler som ger stöd över vristen.Rebecca valde ett par pastellfärgade m blommor.Resten av dagen tillbringade hon antingen i soffan eller spelandes spel i köket. Denna dagen var alla  dumma o ingen förstod nått vad hon ville denna dag ..många tårar gick åt o  hon hade ont i benen o huvudet. Dags för middag.. -jag vill inget ha!! jo bara pasta kom det sen... bättre än inget. Vid 16.30 somnade Rebecca efter att alvedonen gjort sitt o sen sov hon till halv 8 vaknade med ett underbart humör.Lekte o sjung med storasyster o hennes pojkvän o kom sen ner till mig o myste i sängen..för att sen somna för natten vid 23.Metotrexatet gick ner utan problem o hon sover fortfarande gott i vår säng..



Ifredags var vi på Liseberg.. En helt underbar dag!!! STOR elogé till personalen där , ja hela stället faktiskt.
Det är ingen billig historia att gå på liseberg m 4 barn så vi blev sååå glada när de bjöd på mitt o Håkans inträde för att vi har Rebecca i rullstol.Dessutom behövde vi inte köpa åkpass till en för att någon skulle åka med lillan , utan man fick ledsagaråkpass som gällde ihop med Rebecca. Underbart bemötandeo hjälpsam personal vid attraktionern.. Kunde inte blivit bättre!

TACK LISEBERG!!!!!


Rebecca , Anton o Angelica



Rebecca myser med nya gosekaninen..



Zacharias , Rebecca o Amanda



Mamman o pappan




Anton , Angelica,Zacharias ,Rebecca o Amanda



Hela familjen....


Läkarbesök

Så har vi varit hos Dr Britta igen.. tog 2 timmar att få Rebecca till att gå med på att bli stucken o när de väl gjorde det så stack de fel 2 ggr.. så det är blåa fina armveck hon har o nu vägrar hon deff ta prover igen.Där kommer kruxet in..Läkaren har satt in Metotrexatet igen o då skall det tas prover varannan vecka...HUR skall detta gå till?! Hon skulle fixa pappaer för handikapp parkering o remiss ang skor till ortopedteknik.Beccis har gått upp i vikt igen o ligger nu fint mitt på normalkurvan o sin egen med..vuxit bra på längden..

SÅ glad är mamman nu!

RSS 2.0