Äntligen uppdatering...

Ja här är det fullt upp.. Dagarna går sin gilla gång med Rebecca. Ingen förändring direkt. Hon har varit på ett par dagsutflykter med pappa o vi har låtit henne leka loss de dagarna fastän nu får vi lugna ner det för det blir för tufft för henne efteråt. Så en viloperiod är vad som gäller. Jag har haft fullt upp med rep då jag körat till konfirmanderna i stan så det har varit övningar varje dag. Men det är denna helgen allt händer så nu lugnar det ner sig igen.

Denna vecka har vi varit i parken på förmiddagen de lediga dagarna o tagit det lugn på eftermiddagarna o det har fungerat bättre.

Igår åkte Rebecca hem till storasyster o hade Fredagsmys :-) Hon ville gärna sova över o vi sa ja fastän vi trodde nog att de skulle ringa oss för att vi skulle hämta senare på kvällen , men döm om vår förvåning när Rebecca somnat hos syrran vid 22 o sovit hela natten.Duktigt!!









Oförändrat läge....

Det är oförändrat läge....Rebeccas läkaren ringde idag. Ingen läkare på östra tar emot oss så nu skall remiss skickas till en sjukgymnast där som är specialist på området. Vet inte hur lång tid det tar innan vi får komma dit dock. Nu skall jag skicka in nyansökan på vårdbidraget o hoppas på att det höjjs så vi får mer än ett kvarts. Läkaren skriver intyg o vi skickar in alla papper på en gång. Benortoserna fungerar inte , Rebecca tar av dem hela tiden så jag skall ringa till ortopedteknik. Imorgon är dagisdag för rebecca o sjukgymnastik för mig. På Onsdag har Rebecca sjukgymnastik. Hon är jätteduktig! jag lämnar henne o hämtar efter en timme.

Håll tummarna för vårdbidragsansökan!!

Kram mamman!

Märkligt och kulglass :-)

Fredag eftermiddag.. Rebeccas rullstol är lagad o har nytt bälte. :-) Åker till Maxi o handlar mat o allt är som vanligt , i bilen på väg hem blir hon blek o Håkan tyckte färgen på läpparna var blårosa..vit på nagenbädden.men som vanligt så vänder det på 10-15 minuter o nu är hon ok igen. Å jag åker inte upp igen till sjukhuset o känner mig dum.. Rebecca fick för övrigt ett väldigt fint Hello Kitty plåster på sin arm när vi tagit prover på akuten. Men skrutt så hennes arm såg ut sen efteråt! liksom bubbligt/veckigt o en lite blåsa.. nä det får bli något snällare plåster nästa gång. 

Annars så är vi väldigt glada åt att det nu är 3 veckor (på Tisdag) sen Rebecca började med mjölkprodukter o det fungerar sååå bra! Gissa om Beccis är glad att kunna äta vanlig kulglass som hon säger..



Skall ta kort på nya rullen o lägga ut snart.. Rebecca  har fått en mycket bättre dyna att sitta på också, den är toppen!!

Kram mamman <3

RSS 2.0