Bassängtränings dag..

Nu har vi kommit hem från bassängaträning med barnhabiliteringen. Rebecca var jätteglad att träffa de andra barnen igen o några nya vardet också. Spännande att vi får tillfälle att lära oss lite teckenspråk också. Tummen upp!

Just nu är Rebecca helt slut efter träningen men annars så är det full fart o rulle står mycket för sig själv förtillfället.Det är bara när vi skall iväg längre stunder som den kommer med. Till o från dagis blir det oftast bil men om jag hämtar åker hon den hem men då har hon ju också hållt igång ndär hela dagen.

Så! Det går åt rätt håll...:-)

Idag är storasyster amanda inne på sjukhuset o får sina sprutor..Hon har längtat för hon fick riktigt bra effekt förra gången så hon har längtat efter denna dagen. Pappan är med henne iom att jag skulle iväg med liten.

Väntar vi på remiss för att få knäortoserna.

Kram mamman!

Rebecca är arg...

Knär är bra igen. så skönt! inget svullet röt eller varmt.
Rebecca därimot är helt ur humör.Ledsen o arg mot allt o ingenting. Spelar ingen roll vad man gör så känns det som det är fel.Äter ganska dåligt så det kanske spelar in på humöret.

Idag har Rebecca iallafall varit på dagis o lekt med kompisarna. Det har hon längtat över. Jag sprang på en granne från förra stället o bad henne se om de gamla kompisarna kunde ringa upp henne o kanske komma o leka.

Måste rusa...

RSS 2.0