Söndag v26 Värmen är årets bästa medicin!

Nu är verkligen sommaren här o vi hoppas att den stannar..

Detta har varit en toppen vecka för Rebecca! :-) Pytteont i knäna annars har jag inte märkt eller hört något.Värmen gör undervärk! Så jag hoppas på en lång varm sommar.Hon leker o leker o leker o leker.. var o köpte en ny docka o dockvagn till henne häromdagen.Våra bekanta här skall ha barn vilken dag som hellst o Beccis tycker att alla får bebisar utan vi..så hon fick en egen o är såå nöjd.Poolen fylls med varmt vatten så har hon det gott.Hon är som en fisk i vattnet o mer under vaten ytan än ovanför.Ett riktigt blötdjur. :-)

VI FICK LÄGENHETEN!!!!!

Har redan börjat packa för jag tänker då varken städa eller packa på semestern o efter semestern så är det är de bara 2 veckor tills flytten.Så jag har tagit in vår säng i tv rummet(det är stort) o använder vårt sovrum som kartongrum..på så sätt ser det ordning ut även om vi packar.

Visst lägenheten ligger på andra våning utan hiss.. men den trappan anv Rebecca 2 ggr per dag o innetrappan här skulle hon ju springa i varenda gång hon skall till sitt rum.. vi har hennes saker nere nu tills flytten går.Men hon sover där uppe i sitt o brorsans rum.

Den nya Lägenheten är större än denna.Ett plan,alltså blir det mkt mer boyta då vi inte har två hallar o trappan inne.
Badrummet är så stort att är det möjligt att OM det behövs OM hon blir som förra vintern så kan hon köra in m rulle.
Om det inte blir med värken som förra vintertiden blir jag bara glad..:-) Lägenheten är underbar!! 3 m i takhöjd ,ljus o med delvis öppen planlösning.En gammalöppen spis finns kvar den går inte att elda i men lite blockljus så är mysfaktorn kanon..:-) Ny tapeserat o fräsht.. det roliga är också att när de genomfört vårt stambyte här som vi nu bor så höjer de hyran 1000kr utöver vanliga hyreshöjjningen vilket gör att denna nya bostaden kommer bli 900  kr billigare trotts att den är större,mer central o har högre standard..

Nä nu skall mamman ta lite kaffe på altanen..(som jag kommer sakna) men vi får en underbar park! m fontain o lekplats o mkt gräs..

Ha en underbar sommar alla läsare!! För det har vi..:-) :-)

Lite nya bilder

Rebecca fikar på familjedagen Maj 2009



Vara i lufttornet med rushkana är riktigt roligt...


Väntar otåligt på att vi skall åka på midsommarfirandet..


Nya rullehjulen med stjärnekerskydd o ergohandtag.



Beccis nya stol som är så bra! Allt för att Rebecca skall kunna vara mer självständig.


Nu skall det bli av....uppdateringen alltså!

Till att börja med vill jag tacka för midsommarhälsningen!  :-)
Hoppas också att er midsommar blir bara bra m mkt sol o go mat.

Nu till läget här hemma.

Som jag tidigare nämnt så är det både bättre o sämre.Vissa leder är helt ok för tillfället vissa dåliga ibland o vissa värker varje dag.De förstnämnda är de som sprutades i Januari då.Sen är det höfterna som börjat värka o när de väl börjar så har hon det jättekämpigt för att sen nästa dag vara helt värk fri.Problemen här hemma är att Rebeccas rum ligger på övervåningen ihop med de andra barnens rum.Trappan på morgonen är inte rolig.Så vi letar ny bostad o har faktiskt en på lut som vi hoppas att vi får titta på nästa måndag.Sen är det ett par före os som skall lämna besked , men tackar de nej så är lägenheten vår.Så vi håller tummarna att den inte alls fungerar för dem..;-)

Rebecca har fått sina nya hjul i Onsdags o är jätteglad.När hon kom hem igår ropade kompisen Leo... -Beccis!! vilka coola hjul du har.. ni kan tro hon blev glad o stolt. Vi/Beccis fick en typ av arbetstol också som hon kan sänka ner med en knapp till väldigt låg nivå .Sätta sig o sen höja upp sig själv till den höjd hon behöver vid bordet eller när hon skall hjälpa mig vid köksbänken.Det är så skönt att man kan säga till arbetsterapeuten att det har vi problem med o behöver en lösning o så får vi det.. Tack Nina o Ewa!

Den 2 Juli skall vi tträffa Rebeccas doktor Britta.Vi skal väl kolla läget i lederna o kolla höfterna nog.Fråga om remiss till ortopedteknik ang sommarskor/sandaler som går upp över vristen är skickad o så behöver vi intyg ang handikapp p-plats.

Annars så är Rebecca sin vanliga glada person med sitt härliga trottsiga humör..:-)
Äter så mycket bättre just nu o det gör oss glada.Hon vågar prova nya saker o smakar.
Väger samma som förra sommaren men har vuxit bra på längden.Så nu hoppas vi på en lång go sommar med flytt till ny bostad 1/9.. Håll tummarna för oss nästa vecka ang lägenheten.

Kram mamman!

Trodde jag...

Rebecca badar med storasyter så nu är det lugnt en stund... nähä inte blev det visst Beccis ropar att hon e klar..

Återkommer...

                         ***********************************************************************************

Satt här i 30 min o skrev massor så försvann det...Grrrr!!!!!!!!!
Orkar bara inte göra om det just nu.. Skit också!

Vet att det är dåligt m uppdatering för tillfället...

Här är både bra o dåligt på olika sätt.. skriver snart o förklarar vidare. Har lite mkt runt oss nu..Phu!!
Jagar ny bostad i enplan för Beccis skull. Hon har det kämpigt m trappan inne på morgonen o jag har fångat henne i luften flera gånger.Kan gå riktigt illa om jag inte hinner nästa gång.

Beccis solar m storasyster vårn/sommar 2009


Tittar på tv m storasyrrans pojkvän ..

RSS 2.0